EXPRES MENU Kuře na paprice s těstovinami
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
Kategorie: | Jídla s přílohou |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Složení: fusilli (40 %) (rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl, kurkuma), kuřecí maso stehenní (24 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), mléko, smetana, cibule, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl kamenná, paprika mletá (0,5 %).
Způsob přípravy:
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby:
1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření
servírujte přímo na talíř.
2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.