EXPRES MENU Svíčková na smetaně
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Kategorie: | Dvouporcová jídla |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Složení: hovězí maso zadní (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), mléko, smetana, cukr, cibule, máslo, rýžová mouka, kukuřičná mouka, uzená slanina (vepřové sádlo), řepkový olej, sůl kamenná, citronová šťáva, pepř celý, nové koření, bobkový list.
Ohřát můžete několika způsoby:
1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření
servírujte přímo na talíř.
2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.